Gartner Jan Krogh
Randersvej 80
8800 Viborg
Tlf: 20 47 25 80
Mail: mail@jan-krogh.dk
CIMG0015
Jeres gartner med mere end 15 års erfaring.
kk
Jeres gartner med mere end 15 års erfaring.

Græsslåning og græsklipning​

Trænger dit græs i haven til at blive slået eller klippet, så den ser mere indbydende ud så tag kontakt til gartner Jan Krogh. Vi tilbyder græsslåning, græsklipning samt afpudsning af hestefolde til konkurencedygtige priser for private, virksomheder, foreninger samt offentlige institutioner.

​Få en fast aftale på græsslåning og græsklipning

Når det kommer til græsslåning og græsklipning rykker vi hurtigt ud – uanset om det drejer sig om et enkelt besøg eller en fast aftale henover sæsonen. Vi klipper og slår græs på større og mindre arealer, og vi ryder selvfølgelig op efter endt arbejde.

Er din hæk blevet for høj, og trænger til at blive klippet, så tilbyder vi også hækklipning i forbindelse med vores græsslåning og græsklipning.

​Høj kvalitet og mange års erfaring

Vi har mere end 15 års erfaring med både græsslåning og græsklipning. Vi lægger vægt på høj kvalitet samt en grundig dialog med vores kunder inden vi påbegynder vores arbejde. På den måde sikrer vi, at resultatet lever op til den enkelte kundes foventninger og ønsker.​

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores græsslåning og græsklipning, kan du kontakte os på telefon 20 47 25 80 eller via vores kontaktformular. Vi rykker ud i Viborg og omegn og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi klarer både det grove og det fine.

 

ThinkstockPhotos-474467063

Untitled-2